Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie curent, va fi suspendat traficul rutier la intersecţia străzilor Tighina şi A. Bernardazzi, în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a reţelelor, în cadrul Proiectului de modernizare a trei străzi din zona centrală a capitalei, scrie trm.md.
Astfel, având în vedere necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare pe strada Tighina, intersecție cu strada. A. Bernardazzi, în perioada de referință circulația rutelor municipale va fi organizată după cum urmează:
Autobuzul nr. 9:
Tur: – de pe str. Tighina pe str. București, str. V. Alecsandri, str. Alexei Mateevici și în continuare pe traseul stabilit.
Microbuze:
Rutele nr. 125, nr. 190 și nr. 191:
Tur: – de pe str. București pe str. V. Alecsandri, str. Alexei Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseele stabilite.
Rutele nr. 178 și nr. 192:
Tur: – de pe str. Tighina pe str. București, str. V. Alecsandri și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară. Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor.