Traficul rutier pe strada Armenească, tronsonul cuprins între străzile A.Bernardazzi și A.Șciusev, va fi suspendat parțial timp de trei săptămâni, în perioada 03-26 iunie, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de pozare a rețelelor exterioare de alimentare cu apă și canalizare, scrie Radio Chişinău.

De asemenea în perioada 21 iunie – 20 iulie va fi sistată circulația pe strada A. Bernardazzi, tronsonul cuprins între străzile Armenească și Bulgară și pe strada Bulgară, tronsonul cuprins între străxile A. Mateevici și A. Bernardazzi, în perioada 20 – 31 iulie.

Pe durata executării lucrărilor circulația transportului public va fi redirecționată după cum urmează:

Ruta de microbuz nr. 192, de pe str. A. Mateevici, pe str. Bulgară, str. A. Șciusev, str. Armenească și în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, în perioada 03.06-18.07.3019, S. A. „Termoelectrica” va executa lucrări de reparație a rețelelor termice pe str. Otovasca, tronsonul cuprins între str. Podul Înalt și str. Negreșteni, iar S. A. „Apă Canal” va efectua lucrările de pozare a canalizării pe str. Podul Înalt.

Astfel, în perioada de referință, va fi suspendat traficul rutier pe str. Otovasca, tronsonul cuprins între str. Podul Înalt – str. Negreșteni, precum și pe str. Podul Înalt.

Itinerarele rutelor de transport public municipale vor fi organizate după cum urmează:

Autobuzele de pe rutele: nr. 24, nr. 31 și nr. 38:

Tur – de pe str. Ismail  pe str. Tudor Vladimirescu, str. Kiev, str. Alecu Russo, str. Meșterul Manole, str. Vadul lui Vodă și în continuare pe traseele stabilite.

Retur: – pe aceleași trasee.

Microbuzele de pe rutele: nr. 113, nr. 131, nr. 169 și nr. 191:

Tur – de pe str. Ismail pe str.  Vadul lui Vodă și în continuare pe traseele stabilite.

Retur: – pe aceleași trasee.

Astfel timpul de călătorie a rutelor de autobuz suburbane nr. 24, nr. 31 și nr. 38 spre centrul urbei și retur pe traseul de ocolire, se va majora cu 20-25 de minute.