În atenția participanților la protestul de duminică!

Familia Auricăi Jardan, purtătoarea de cuvânt a partidului PAS, este infectată cu virusul COVID-19. Anunțul a fost făcut printr-un clip video publicat pe rețelele de socializare.

În imagini apare Cristian Jardan, soțul purtătoarei de cuvânt PAS. Acesta gustă un șir de alimente, printre care și ceapă roșie. După prima mușcătură, Jardan afirmă că leguma „are gust dulce”.

În descrierea postării, fostul director al portalului de știri UNIMEDIA a scris că „Tare grea e viața fără gust și miros”, acestea fiind două dintre simptomele noului coronavirus.

Ultima apariție publică a Auricăi Jardan alături de Maia Sandu a fost pe scena improvizată la conferința de presă de la Palatul Republicii. Pe toată durata evenimentului, purtătoarea de cuvânt PAS a purtat mască și a stat la o distanță considerabilă de președinta aleasă.

Menționăm că, mâine, 15 noiembrie, Maia Sandu a chemat oamenii la un protest în Piața Marii Adunări Naționale. Aceasta a îndemnat oamenii să se echipeze cu măști de protecție și să respecte distanța socială.