Bugetul municipal pentru 2022 a fost votat în a doua lectură în CMC. Primarul general Ion Ceban a mulțumit consilierilor care au susținut proiectul și celor care au participat la consultările multiple pe marginea proiectului bugetului municipal pentru anul 2022 şi s-au implicat activ, venind şi cu sugestii şi propuneri pe marginea documentului.

„Documentul a fost prezentat consilierilor din toate fracţiunile municipale, primarilor de suburbii, dar şi în preturi, unde au avut posibilitatea să vină orice cetăţean al capitalei, societatea civilă şi experţii în domeniu. Aproximativ toate propunerile au fost incluse. Bugetul municipal pentru anul 2022 a fost majorat, pentru implementarea mai multor proiecte de infrastructuara și a celor sociale, necesare pentru oraș și pentru oameni.

Este logic să ne implicăm, pentru că de acţiunile şi munca noastră depinde viitorul copiilor noștri, al tinerilor, medicilor, oamenilor de cultură, dar și al tuturor locuitorilor acestui oraş. De fiecare din noi depinde dezvoltarea orașului și confortul locuitorilor în fiecare sector și suburbie”, a declarat Ceban.