Surpriză senzațională, la Comrat! Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia, starul serialului „Suleyman magnificul” și “Kara Sevda( Dragoste Neagră)” Burak Ozcivita a ajuns deja în R. Moldova și va participa la ceremonia de învestire în funcția de bașcan al Găgăuziei a Evgheniei Guțul!

În ciuda programului său supraîncărcat, actorul a decis personal să participe la eveniment pentru a susține bașcanul ales.

Burak Ozcivit a acordat primul său interviu pe aeroportul din Chișinău, în care a salutat locuitorii Găgăuziei și ai întregii Moldove, subliniind că este onorat să fie astăzi alături de poporul găgăuz!

De asemenea, el și-a exprimat încrederea că totul va funcționa cu siguranță pentru noua conducere a regiunii.

Burak Ozcivita, actor din Turcia: „Tuturor celor din Republica Moldova le transmit un mare salut. În această seară vom fi la Comrat. Am venit să împărtășim această seară cu oamenii din autonomia găgăuză. Suntem foarte entuziasmați, aceasta este prima mea vizită în țara voastră. Îi așteptăm pe toți la Comrat, ne vedem în piața centrală. Bineînțeles că știu despre Găgăuzia. Acolo locuiesc oameni apropiați din punct de vedere istoric de noi. Astăzi am venit pentru ei și vrem să-i susținem în această seară. Aceasta este o bună ocazie de a ne cunoaște, cred că va fi o seară minunată”.

Amintim că Bașcanul ales al Găgăuziei, Evghenia Guțul, va fi învestită astăzi în funcția de guvernator al regiunii. Conform programului, după amiază vor avea loc activități pentru copii, apoi ceremonia propriu-zisă și un concert cu participarea unuia dintre cei mai populari cântăreți din Turcia, Mustafa Sandal.

Programul mai include un concert susținut de artiști moldoveni, un spectaculos foc de artificii și multe surprize. Potrivit gagauzinfo, începând cu ora 15:00, străzile centrale vor fi parţial blocate. Șoferii sunt rugați să fie înțelegători şi să evite circulaţia în perimetrul străzilor Lenin, Pobeda, Kotovsky și Galațan.

Sursa: tv6.md