Cadavrul unui bărbat cu semne de moarte violentă a fost găsit la data de 22 mai într-o fâşie forestieră din preajma orașului Cricova. Oamenii legii au fost alertați de un bărbat. Imediat la faţa locului s-au deplasat poliţiştii sectorului Râşcani, precum şi medicul legist.

Astfel, în cadrul cercetărilor desfăşurate, poliţiştii au identificat cadavrul, care s-a dovedit a fi un locuitor din raionul Criuleni, în vârstă de 40 ani. Iar medicul legist a constatat preliminar că, victima a fost bătută cu bestialitate în regiunea capului cu o bâtă din lemn, care i-ar fi provocat decesul.

În acest context, a fot reținut un bărbat în vârstă de 55 ani, locuitor al comunei Măgdăceşti. Ulterior, ofiţerii de investigaţii au stabilit că agresorul activa împreună cu victima la o mină din oraşul Cricova. Mai mult, bănuitul şi-a recunoscut vinovăţia, motivând că, anterior ar fi fost în conflict cu acesta.

Bărbatul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi este cercetat penal pentru omor intenţionat. Conform legislaţiei penale in vigoare el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 ani până la 15 ani.