Angajaţii IP Ciocana al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău în colaborare cu Procuratura sectorului Ciocana au deconspirat sediul unui cazinou clandestin, amplasat pe o stradă din sectorul Centru al Capitalei, unde erau organizate jocuri de noroc în lipsa tuturor actelor legale ce permit desfăşurarea genului dat de activitate. Respectiv aşa-zisa administraţie încasa venituri impunătoare de bani de la clienţii fideli. În acest context procurorii şi poliţiştii au descins percheziţii autorizate în acest local cu sprijinul anagajaţilor BPDS „Fulger” a IGP, întrucât au fost surprinşi peste 70 de jucători activi la mesele cazinoului, inclusiv peste 15 angajaţi.

La solicitarea forţelor de ordine clienţii localului au părăsit sediul cu ulterioara documentare de către ofiţerii de investigaţii şi de urmărire penală. Astfel s-a decis ridicarea şi sigilarea a nouă mese de poker, fise cu valoarea nominală de peste 3 000 000 lei, cărţi de joc, bani în sumă de peste 50 000 lei câştigaţi în urma partidelor de jocuri, înscrisuri de ciornă privind evidenţa banilor încasaţi, precum şi diverse suporturi electronice informaţionale. Respectiv sediul clădirii  fost sigilat, iar toate probele au fost ridicate şi transportate la Inspectoratul de Poliţie a sectorului Ciocana până la decizia instanţei de judecată.

E de menţionat că clienţii fideli ai localului activau în diferite domenii, directori de întreprinderi, funcţionari publici, dar şi persoane de origine din diferite raioane ale ţării.

Deocamdată au fost iniţiate cauze penale pentru evaziunea fiscală a întreprinderilor şi practicarea ilegală a activităţii de întreprinzător. În prezent sunt acumulate toate probele necesare în vederea stabilirii tuturor complicilor la organizarea şi desfăşurarea ilegală a acestui gen de activitate.