Deputații și consilierii PAS au demonstrat încă o dată că nu se ocupă cu altceva decât cu campania electorală. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, care afirmă că toate acțiunile lor sunt îndreptate spre denigrarea imaginii Primarului general și a întregii Primării municipale.

„Referitor la compensarea oferită de municipalitate pentru sezonul rece, aducem aminte că peste 26 mii de persoane beneficiază în continuare de un suport de 40% din facturile pentru serviciile la energia termică.

De exemplu, dacă anterior factura era de 2000 de lei, 800 lei erau acoperiți de municipalitate. Acum gazul este de 7 ori mai scump, respectiv și suportul calculat este semnificativ mai mare – bani oferiți din bugetul municipal.

Suma tuturor ajutoarelor și compensațiilor alocate din bugetul municipal in 2022 se ridică la 339,5 mln lei”, a declarat Ceban.

Edilul afirmă că totodată, municipalitatea are cheltuieli cu mult mai mari pentru acoperirea cheltuielilor în urma majorării energiei electrice, termice și gazelor naturale.

Ceban recomandă deputaților și consilierilor PAS să își îndeplinească promisiunile lor electorale, că nu au realizat niciuna.