Declarațiile fracțiunii PAS în cadrul conferinței de presă sunt haotice și citite nesigur de pe foaie. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, care afirmă că proiectul bugetului municipal pentru anul 2022 a fost dezbătut în 16 ședințe, transparent, cu grupuri diverse, iar toate propunerile au fost incluse.

„Reprezentanții PAS au venit cu o singură propunere la buget care la fel a fost inclusă, iar cu o listă suplimentară de proiecte au venit după ce proiectul bugetului deja a fost publicat conform legii.

Plus la toate, nici măcar nu au citit că aproape toate acele propuneri venite din partea lor sunt deja în proiectul bugetului, fiind incluse de executivul Primăriei.

Toate propunerile la bugetul național pentru Chișinău parvenite în parlament de la opoziție nu au fost susținute de deputații PAS”, a declarat Ceban.

Primarul spune că este vorba de reabilitarea curților de bloc, construcția străzilor de importanță naționala, reabilitarea acceselor către suburbii, dar și altele.

„Declarațiile făcute astăzi de PAS au scopul de a dezinforma publicul și a mai ieși o dată în plus la microfon pentru a citi de pe foaia pregătită din oficiu. Nu au idee despre ce vorbesc”, a conchis Ceban.