Urmare a măsurilor planificate la compartimentul combaterii şi prevenirii infracţiunilor de jafuri stradale, ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău de comun cu poliţiştii sectorului Râşcani au identificat presupuşii jefuitori, care acum o săptămână au atacat prin surprindere şi au jefuit de lănţişoare din aur două femei. Ulterior, poliţiştii au depistat camerele de supraveghere, care au surprins atacatorii fugind de la locul crimei.

Potrivit informației de la poliție, cei doi au fost localizaţi şi reţinuţi pe o stradă din Capitală, fiind încătuşaţi şi reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. care s-au dovedit a fi cu vârstele de 19 ani şi respectiv 21 ani.

Conform informaţiilor preliminare acumulate de către ofiţerii de investigaţii, bănuiţii ar fi fost implicaţi la comiterea a cel puţin zece jafuri stradale, victimele căror au fost doar femei, fiind deposedate de lanţurile din aur de la gât. Făptaşii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.