Locuitorii sectorului Ciocana din Capitală au o serie întreagă de probleme, care trebuie soluționate urgent. Chiril Gaburici, candidatul PDM pe circumscripția 31, este sigur că va reuși să implementeze proiecte benefice pentru locuitorii acestei zone. Declarația a fost făcută într-o intervenție live pe Facebook.

#VoteazăPDM

Victorie @Partidul Democrat din Moldova Victorie Chiril Gaburici. Mergeți la vot și votați echipa cea mai bună, alegeți #FapteNuVorbe, votați #pentruMoldova

Опубликовано Andrian Candu Воскресенье, 24 февраля 2019 г.

”Am grupat trei direcții principale: infrastructura (apă, canalizare, transport public), pachetul social (tarife, pensii, alocații, indemnizații și domeni fondului locativ. Pentru toate acestea noi avem soluții concrete”, a declarat Chiril Gaburici.

Solicitat de vicepreședintele PDM, Andrian Candu, să spună câteva motive de bază pentru care lumea ar trebui să voteze pentru Chiril Gaburici, candidatul PDM a specificat că are suficientă experiență pentru a rezolva problemele oamenilor.

”Avem o viziune clară a lucurilor care trebuie făcute și pentru că înțelegem foarte clar care este situația reală. Am contactat cu foarte multă lume și le-am aflat problemele”, a mai spus Chiril Gaburici.