Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Edilul împlinește 38 de ani. Cu această ocazie, liderul Partidului Liberal, și unchiul său, Mihai Ghimpu, i-a adresat un mesaj de felicitare.

În mesajul său, Ghimpu spune că se mândrește cu faptul că orașul Chișinău „are un primar care luptă cu adevărat pentru unitatea neamului românesc”.

„În calitate de preşedinte al Partidului Liberal, îmi exprim înalta apreciere şi recunoştinţa pentru munca pe care o depuneți zi de zi în calitate de primar general al mun. Chișinău, dar și în calitate de prim-vicepreședinte PL şi vă mulţumesc pentru spiritul patriotic cu care vă desfășurați activitatatea și conduceți capitala republicii. Sunt mândru că Chișinăul are un primar care luptă cu adevărat pentru Dreptatea, Bunăstarea, Libertatea și Unitatea Neamului Românesc”, spune Ghimpu în mesajul său.

„Vă mulțumesc, în numele colegilor liberali, pentru devotamentul şi profesionalismul de care daţi dovadă în tot ceea ce faceţi, pentru eforturile pe care le depuneţi alături de echipa Partidului Liberal întru binele, prosperitatea republicii și integrarea ei în marea familie unită a statelor europene. Vă doresc din partea echipei liberale multă sănătate, multă răbdare și forțe inepuizabile pentru a realiza ceea ce ne-am asumat încă de la fondarea Partidului. Fie ca rodul muncii căreia v-aţi dedicat cu trup și suflet, să fie cules şi apreciat la justa valoare, iar viața să vă fie încununată doar de realizări mărețe şi victorii”, se mai arată în mesajul lui Ghimpu.