Ziua Îndrăgostiților și Dragobetele, două sărbători care fac ca luna februarie să fie luna dragostei. Sunt șanse ca cei care încă nu și-au găsit jumătatea s-o facă. Iată care sunt semnele astrale care-și vor găsi dragostea în cea de-a doua lună a anului.

Gemeni

Nativii Gemeni au foarte mari șanse să-și găsească marea iubire în luna februarie. Ei trebuie să încerce să fie mai atenți la cei din jur și vor fi surprinși de cine îi iubește și nu o spune. Cei care sunt singuri și așteaptă un semn de la persoana iubită, curând îl vor primi.

Leu

La sfârșitul acestei săptămâni cunoști oameni noi, cu care vei lega prietenii strânse. În plus, în acel cerc de prieteni se află și jumătatea ta, care te-a observat și doar așteaptă momentul potrivit pentru a-și declara dragostea pe care o simte pentru tine.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sunt de obicei înconjurați de persoane care încearcă să-i ajute pe cei singuri să-și găsească jumătatea. De aceea, în luna februarie vor lua parte la un eveniment unde îl vor cunoaște pe cel care le va deveni partener.

Săgetător

Apar schimbări pe plan sentimental. Cei care sunt singuri își vor găsi partenerul, dar, pentru asta, nu trebuie să stea în casă. Dragostea nu vine acasă la nimeni neinvitată. Uneori, este nevoie ca tu să faci primul pas, mai ales atunci când îți dorești ca acel bărbat să fie iubitul tău.

Vărsător

Dacă nu ești într-o relație asta nu înseamnă că de Ziua Îndrăgostiților trebuie să stai închisă în casă și să plângi. Nu. Ieși și distrează-te, acesta fiind și punctul tău forte. Nu este exclus ca în acea seară să-l cunoști pe viitorul partener.