După ce au creat numeroase monitoare profesionale, pentru gaming și nu numai, cei de la Dell încearcă să se adreseze unui segment de piață foarte profitabil. Prin intermediul a două ecrane sensibile la atingere de dimensiuni generoase, americanii vor să atragă un număr important de clienți corporate sau din cadrul organizațiilor guvernamentale.

În urmă cu câțiva ani, Microsoft anunțat un produs intitulat Surface Hub. Realizat în colaborare cu Samsung, respectivul sistem putea fi perceput ca un all-in-one cu diagonala de 55 de inci ce era comercializat sub forma unei mese pentru colaborare interactivă între mai mulți membri dintr-o echipă. Inițial, respectivele creații au fost menite să ilustreze modul în care Windows 8 facilitează intearcțiunea cu panouri sensibile la atingere, notează playtech.ro.

Între timp, Windows 10 a ajuns să fie îndrăgit de utilizatori, iar Dell a lansat primele ecrane de dimensiuni generoase intitulate Interactive Touch Monitor.

Disponibile în două variante de diagonală pe 55 și 86 de inci, noile monitoare sensibile la atingere arată foarte bine și se pretează de minune pentru o sală de conferință. Au o ramă surprinzător de subțire și, lăsând la o parte diagonala, împărtășesc toate celelalte specificații tehnice.

Dotate cu tehnologia InGlass touch, sunt niște instrumente compatibile cu o experiență de redactare naturală. Două stilusuri pasive sunt incluse cu fiecare achiziție. Au o varietate foarte mare de conectori, iar prin intermediul Dell Wireless Module, suportă și recepționarea de semnal video de la distanță.