Pensionarii din Crimeea ar trebui să găsească soluţii şi să reziste pe cont propriu. Cel puțin asta a declarat premierul rus Dmitri Medvedev, atunci când mai mulţi pensionari din Crimeea s-au revoltat din cauza pensiilor mizere.

Astfel, atunci când o femeie din mulţime i-a spus că este imposibil să supravieţuiască, că pensiile sunt mizere, de doar 8000 de ruble, iar indexarea e făcută incorect, apelând în aşa mod la ajutorul şi susţinerea lui Medvedev, prim-ministrul rus i-a replicat cu o faţă indiferentă că problema banilor este una globală şi că pensionarii trebuie să fie tari în continuare.

Totodată, fostul preşedinte al Federaţiei Ruse a spus că atunci când vor fi găsiţi bani, pensiile vor fi reindexate, iar până atunci oamenii ar trebui să reziste pe cont propriu.

„Pur şi simplu bani nu sunt, dar voi fiţi tari. Vă doresc sănătate, bună dispoziţie”, le-a urat Medvedev oamenilor care se plâng că au ajuns la limita sărăciei.

24h.MD menționează că premierul rus a efectuat o vizită de trei zile în Crimeea, cu prilejul selectării candidaţilor partidului guvernamental „Edinaia Rossia” pentru alegerile parlamentare.