Premierul Pavel Filip s-a lansat, astăzi, în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Candidatul PDM la circumscripția nr. 20, Strășeni și Orhei, și-a prezentat programul, pe care l-a denumit DACIA.

„DACIA este pentru mine o noțiune importantă, care înseamnă rădăcini, identitate, valori naționale, asta mai înseamnă că avem câteva priorități: DRUMURI, APEDUCT, CANALIZARE, INVESTIȚII. Toate acestea pentru ca oamenii să rămână ACASĂ„ a declarat Pavel Filip. La eveniment au participat mai mulți primari din raionul Strășeni, dar și localnicii. Filip a spus că vrea să facă din regiunea de baștină un centru industrial, cu drumuri bune, acces la apă și canalizare, dar și locuri de muncă, pentru ca oamenii să nu fie nevoiți să plece din țară.

Pavel Filip s-a născut în satul Pănășești, raionul Strășeni. El este căsătorit și are doi copii. Acesta și-a făcut studiile la Institutul Politehnic din Chişinău, specialitatea inginer-mecanic. Pavel Filip este Prim-vicepreşedinte al PDM. Din 2016 și până în pezent ocupă funcția de prim-ministru al RM.