Condiţiile meteorologice nefavorabile nu au afectat circulaţia transportului public în capitală. Toate străzile sunt practicabile, inclusiv străzile secundare şi accesele către suburbii, informează Primăria Chişinău. Astăzi la linie au fost scoase 302 troleibuze şi 98 de autobuze.
Potrivit Primăriei Chișinău, citată de trm.md, intervenția întreprinderii municipale Regia „Exdrupo” pentru deszăpezirea străzilor a început de aseară, de la ora 22:00. În total, muncitorii au împrăștiat peste 650 tone de antiderapant. La această oră se acţionează pe străzile principale, pe arterele pe care circulă transportul public şi pe căile de acces către suburbii.

Întreprinderea municipală „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” și-a început intervențiile de la ora 03:00, cu cinci unități de tehnică specializată, fiind curățate aleile din parcurile centrale, cele din sectoarele orașului, precum și scuarurile. Iar începând cu ora 07:00, circa 250 de muncitori curăță scările din parcuri și scuaruri.

Și Regia locativ-comunală intervine, de la ora 03:00 dimineață, cu 30 de unități de tehnică, la deszăpezire și curățarea trotuarelor. De la ora 05:00, 500 de muncitori ai Regiei lucrează la deszăpezirea stațiilor de așteptare a transportului public, a intrărilor în curțile de bloc, intrările în scări.

Codul Galben de ninsori, emis de meteorologi, va fi valabil până în această seară.