Scorpion. Din orgoliu, Scorpionul preferă să nu arate că suferă. Asta pentru că nu vrea ca ceilalți să creadă că este o persoană slabă. Celorlalți le este greu să vadă durerea pe care o ascunde un Scorpion. Acest semn zodiacal zâmbește în ciuda dificultăților pe care le are. De asemenea, pare întotdeauna calm și relaxat. Însă, numai el știe ce se ascunde în sufletul lui.

Pești. Nici Peștilor nu le place să arate că suferă. Poate îi vezi zâmbind și vorbind de parcă totul este în regulă, iar viața lor este perfectă. Dar în realitate lucrurile nu stau așa. Sunt momente în care Peștii au tendința de a juca rolul victimei, dar de cele mai multe ori aleg să țină pentru ei lucrurile neplăcute care li se întâmplă. Tocmai de aceea își ascund emoțiile negative sub zâmbete și sub cuvinte care nu te lasă să ghicești ce este cu adevărat în sufletul lor.

Taur. Oricât de nefericiți ar fi, Taurii nu vor să vorbească despre problemele pe care le au. Asta din cauză că simt că se înjosesc dacă vor face asta. Taurul nu vorbește niciodată despre lucrurile care îl supără. Nu are nici foarte mulți prieteni. Ca să treacă mai ușor peste lucrurile negative și neplăcute, acești nativi aleg să se refugieze în mâncare. Așa își vindecă mai ușor suferințele interioare pe care le au.

Acestea sunt cele trei semne zodiacale care suferă în tăcere. Preferă să țină pentru ei suferințele interioare și să nu le vorbească și altora despre ceea ce simt. Chiar dacă au zâmbetul pe buze și vorbesc de parcă nimic nu s-a întâmplat, și ei suferă, scrie revista teotrandafir.com.