Circulația rutieră pe strada 31 august, tronsonul cuprins între străzile Bănulescu-Bodoni și Pușkin, a fost reluată din această dimineață, 31 ianuarie. Lucrările la rețele, care urmau să fie efectuate până pe 17 februarie, au fost amânate, notează Radio Chişinău.

Solicitat de IPN, șeful Direcției generale transport public și căi de comunicație, Vitalie Butucel, a declarat că, urmare a inspectării perimetrului, s-a decis ca lucrările de reabilitare la rețelele electrice și canalizare să fie efectuate odată cu lucrările la apeduct, pentru a evita sistarea traficului de două ori. Estimativ, acest lucru se va întâmpla în martie-aprilie.

Circulația rutieră pe strada 31 august, în perimetrul străzilor Bănulescu-Bodoni și Pușkin, a fost sistată în perioada 8 decembrie-15 ianuarie, în legătură cu Târgul de Crăciun. Ulterior, municipalitatea a prelungit restricționările pentru executarea lucrărilor de pozare a rețelelor conform obiectivului „Reabilitarea utilități: pachet II – strada 31 august, strada Tighina, strada Alexandru cel Bun”.