Primarul general interimar, Silvia Radu, a anunțat că va demara o anchetă internă în cazul bradului adus din Ucraina, care a ajuns la Chișinău deteriorat.

„Voi toți ați văzut ce s-a întâmplat cu el. Este necesară o anchetă de serviciu. Iancu Țurcanu, consilier în domeniul juridic, va pregăti o dispoziție și vom crea o comisie specială. Este important să ne recuperăm banii municipalității, care au fost aruncați în vânt. Este intolerant. Cineva a încercat să-mi organizează o farsă, dar de fapt le-a fost organizată chișinăuienilor”, a declarat Silvia Radu la ședința săptămânală a Primăriei Chișinău, citată de realitatea.md.

De asemenea, Silvia Radu a făcut referire și la declarațiile liberalului Valeriu Munteanu din ultima perioadă, acuzându-l de misoginism.

„Oamenii din Primărie primesc instrucțiuni despre cum să boicoteze orice activitate. Nu-i ajunge mizeria care au lasat-o în ultimii ani și vor să continue. Am destule capacități ca să mă mobilizez în situații de criză. Pe mine nu mă sperie declarațiile și sabotajele lui Munteanu. Este intolerabil ca în secolul 21 să promoveze misoginismul”.