Postul vamal de tip debarcader „Cosăuţi-Iampoli” şi-a reluat activitatea şi funcţionează în regim normal. La moment toate punctele de trecere activează în regim normal, anunţă un comunicat emis de Serviciul Vamal.
Circulația prin acest post a fost suspendată din cauza podurilor de gheață formate peste râul Nistru, începând cu data de 27 februarie, notează trm.md.

În minivacanța de 8 Martie, o mare parte din cetăţenii Republicii Moldova nu ratează ocazia de a petrece timpul liber în afara granițelor, fapt ce duce la creșterea numărului de traversări la frontiera de stat. În acest sens, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre acestea. În ajutor vă vine aplicația TRAFIC ONLINE, care poate fi vizualizată pe prima pagină web a Poliției de Frontieră.

În prima jumătate a zilei de ieri a fost intensificat traficul în punctele de trecere Sculeni și Leușeni. În alte puncte de trecere, fluxul de persoane și cel de mijloace de transport a fost unul echilibrat.

Ajunși în punctele de trecere a frontierei, călătorii sunt îndemnaţi să manifeste înțelegere, răbdare și disciplină, ținând cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat.