Poliția Națională a demonstrat încă o dată că este o instituție pregătită cu angajați profesioniști. Acesta este mesajul transmis de Șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc pe o rețea de socializare.

“Poliția Națională împreună cu alte subdiviziuni de forță ale Ministerului Afacerilor Interne a demonstrat încă o dată că este o instituție pregătită cu angajați profesioniști, curajoși, devotați jurmântului și poporului, gata să intervină și să gestioneze situații complicate, protejând cetățenii chiar și cu prețul propriei vieți”, a spus Șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, citat de publika.md.

121 de noi angajați ai subdiviziunilor Ministerului Afacerilor Interne, care au absolvit alte instituții de învățământ și au ales să activeze în cadrul sistemului afacerilor interne, și care participă timp de jumătate de an la cursurile de formare inițială la Academia “Ștefan cel Mare” au depus jurământul. În cadrul acestor cursuri, angajații sunt instruiți în domeniul științelor juridice dar și în domeniul practic polițienesc, iar ulterior revin la locurile de muncă în subdiviziunile MAI.