Biroul de legătură NATO la Chişinău va fi deschis în această săptămână. Data exactă a ceremoniei de inaugurarea a Biroului va fi anunţată în ajunul evenimentului. Informaţia a fost comunicată de către directorul Centrului de Informare şi Documentare privind NATO în Moldova, Elena Mîrzac.
Inaugurarea Biroului de legătură NATO la Chişinău se înscrie în agenda Zilelor NATO în Republica Moldova, desfășurate cu scopul de a informa cetățenii țării noastre despre parteneriatul Republicii Moldova cu NATO.

„În cadrul Zilelor NATO în Republica Moldova se organizează mai multe activități de diplomație publică, atât în Chișinău, cât și în regiuni. Astăzi mergem la Bălți cu ambasadorul Poloniei în Republica Moldova, pentru a discuta despre beneficiile cooperării unui stat aliat al Alianței Nord-Atlantice. Săptămâna aceasta planificăm întâlniri formale și neformale unde vom discuta despre securitate, apărare, accentul fiind pus pe colaborarea Moldovei cu NATO. Tot acest șir de evenimente se va încununa cu organizarea unei conferințe cu participarea înaltului demnitar de la NATO care va vizita Republica Moldova cu ocazia inaugurării Biroului de legătură NATO. Biroul va fi inaugurat în această săptămână”, a menționat directorul Centrului de Informare şi Documentare privind NATO în Moldova, Elena Mîrzac, citată de trm.md.