În primele 11 luni ale anului curent, la Bugetul Public Naţional au fost acumulate 29,1 miliarde lei, în creştere cu 4,6 miliarde faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent. Veniturile acumulate de Serviciul Fiscal de Stat (SFS) la Bugetul Public Naţional în perioada de referinţă au crescut, comparativ cu perioada similară a anului trecut, cu 18,8%, a relatat ofiţerul de presă al SFS, Olga Baciu.
La Bugetul de stat, pe parcursul celor 11 luni ale anului curent au fost încasate 12,7 miliarde lei, ceea ce constituie cu 2,5 miliarde lei mai mult comparativ cu perioada similară a anului 2016, sau o creștere de 25,0%, scrie trm.md.

La Bugetele locale s-au înregistrat încasări de 3,1 miliarde lei, ceea ce reprezintă cu 142,7 milioane lei mai mult comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent sau cu 4,9%.

La Bugetul asigurărilor sociale de stat, în perioada menționată, au fost încasate 10,2 miliarde lei, ceea ce constituie cu 1,6 miliarde lei mai mult comparativ cu perioada similară a anului precedent, sau o creștere de 18,3%.

Iar la Fondurile asigurărilor obligatorii de asistență medicală s-au acumulat circa 3,2 miliarde lei, ceea ce constituie cu 352,1 milioane lei mai mult în comparație cu perioada similară a anului precedent sau cu 12,6%.