Poșta Moldovei a inaugurat un nou oficiu poștal în satul Sculeni, orașul Ungheni. de acesta vor beneficia oameni din trei localități: Sculeni, Blindești și Floreni.
Noul oficiu al Î.S. „Poșta Moldovei” a fost dotat cu echipament de calcul modern, astfel fiind asigurate toate condițiile necesare nu doar pentru desfășurarea activității angajaților, dar și pentru comoditatea clienților.
„Am luat decizia să nu reparăm ceea ce este vechi, fiindcă este foarte costisitor. De aceea, am dat start acestui proiect, care se bucură de succes. Acest tip de oficii poștale nu necesită mentenanță, ceea ce le face accesibile și confortabile atât pentru angajați cât și pentru clienți. Aduc mulțumiri administrației publice locale și vă doresc succese!”, a declarat directorul general al întreprinderii, Serghei Nastas.
„Este un moment unic și foarte așteptat aici, în Sculeni. Echipa managerială în frunte cu directorul general depune eforturi enorme în ultima perioadă pentru a atinge toate obiectivele pentru dezvoltarea întreprinderii. Pe parcursul ultimilor cinci ani s-au făcut reperații curente în 27 de oficii poștale, 8 reparații capitale. Din cele 48 de oficii poștale, 46 de oficii sunt automatizate. Toate lucrurile frumoase care se întâmplă sunt vizibile și nu sunt vorbe goale ci fapte”, a declarat ;i Parascovia Chirinciuc, Directorul Centrului de Poștă Ungheni.