Proiectele de infrastructură continuă să fie implementate în sectorul Rîșcani. Primarul general Ion Ceban a venit cu unele precizări, în urma unei vizite, efectuate astăzi dimineață.

Potrivit acestuia, la moment are loc reparația trotuarelor pe ambele sensuri de pe bd. Moscova. Astfel, muncitorii fac decaparea asfaltului uzat și pun pavajul.

„Astăzi, am vorbit la fața locului despre posibilitatea amenajării pistelor pentru biciclişti, dar şi locuri de parcare pentru automobile. Amenajat este și accesul în Biblioteca „Târgu-Mureş”, unde nu s-a intervenit de mulți ani”, a precizat Ceban.

Primarul afirmă că de astăzi au început lucrările de asfaltare a str. M. Costin pe tronsonul bd. Moscova – str. N. Dimo, dar și de cealaltă parte al parcului, după ce pe porțiunea de drum a fost înlăturat stratul vechi de asfalt, care era într-o stare deplorabilă.

Se lucrează, totodată, la amenajarea trotuarelor şi locurilor de parcare.

„În curând încep lucrările de reparaţie a Complexului Memorial „Feciorilor patriei – memorie veşnică”, din str. M. Costin. Acolo va fi înlocuit pe alocuri pavajul vechi cu altul nou, va fi reparat havuzul şi instalat sistem automatizat de irigare, dar şi îmbunătățit iluminatul public”, a subliniat edilul.

În Scuarul Kiev au început lucrările de reabilitare. Reparate vor fi şi mai multe subterane din acest sector.

Astfel de lucrări de reparaţie şi reabilitare a drumurilor, trotuarelor, parcurilor şi scuarelor, sunt efectuate în fiecare sector al capitalei. Voi inspecta săptămânal oraşul, pentru a mă asigura că fiecare proiect început, este executat cu maximă atitudine și lucrările sunt calitative.