Ion Ceban promite o capitală de poveste de sărbătorile de iarnă, după ce a fost „trimis la plimbare” de Guvernare. Primarul general afirmă că pe 1 decembrie vor fi aprinsele luminițele în majoritatea locațiilor din capitală.

„Ieri am avut o ședință foarte complexă la acest subiect. Capitala va fi pregătită pentru sărbătorile de iarnă. Îmi pare foarte rău că am fost trimiși la plimbat de către Guvern. Am transmis o solicitare să ne coordonăm activitățile în acest sens, ca să evităm orice spectacol de prost gust. Sărbătoare este a tuturor, nu este a Guvernului, a Președinției sau a Primăriei. Este a tuturor și trebuie să ne unească.

Mi s-a spus, oameni, căutați-vă de treabă. Noi ne căutăm de treabă. Vom inaugura etapizat mai multe locuri, sunt pregătite sectoare, este pregătit centrul capitalei, avem acțiuni în suburbii. Avem o agendă extrem de frumoasă, începând cu data de 30 noiembrie. Și tot așa toate sărbătorile, inclusiv, Crăciunul pe vechi, sfântul Vasile. Luminițele se vor aprinde pe 1 decembrie”, a punctat Ceban.

Primarul general afirmă că unele dintre luminile din capitală vor fi conectate etapizat, în funcție de finalizarea proiectelor, pentru care termenul limită este început de decembrie.