Jurnalista Margarita Răducan îi cere liderului formațiunii politice Partidul Nostru, Renato Usatîi, să prezinte scuze publice. Reacția vine după ce mai mulți membri și simpatizanți ai partidului pe care îl conduce Usatîi au atacat-o pe Facebook cu injurii și cuvinte obscene.

“În urma atacurilor publice de aseară făcute de colegii dvs din Partidul Nostru care poartă un caracter sexist și sunt discriminatorii, rog respectuos să vă cereți scuze. Consider ca ele au fost făcute pe negândite și din rea voință astfel făcându-vă o defavoare în situația când imaginea partidului ar trebui să fie în creștere și nu în scădere. Acum ca niciodată aveți nevoie de oameni de calitate în partid. Este un atac mârșav și incult asupra mea!”, a scris Răducan pe Facebook.

Jurnalista i-a amintit lui Usatîi că mama lui are o profesie nobilă și, probabil, n-ar dori să audă astfel de declarații din partea formațiunii pe care o conduce fiul său.

“Dl Usatîi, mama dvs este învățătoare și nu cred ca e încântată să audă cum un membru de partid postează drept mesaj din diasporă așa un slogan cu utilizarea cuvintelor obscene”.

De menționat că anterior Margarita Răducan a fost membră a formațiunii politice “Partidul Nostru”.