Un grup mic de liberali a încercat să saboteze inaugurarea pomului de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale.

Unimedia scrie că liberalii, printre care au fost Valeriu Munteanu, Alina Zotea și Corina Fusu, au venit cu pancarte pe care scria „În pofida bradului oligarhic, Chișinăul rămâne în întuneric”. Ei au fost însă ignorați de oamenii veniți să vadă aprinderea luminițelor pe brad și s-au bucurat de feeria din centrul Capitalei.
Amintim că primarul general interimar Silvia Radu i-a acuzat pe liberali că au sabotat transportarea bradului de 29 de metri din Iaremcea, Ucraina. Și au regizat un adevărat show de prost gust, cu indicații transmise prin sms de a monta în Piața Marii Adunări Naționale bradul ciuntit de crengi.

Ulterior, un alt pom de Crăciun a fost găsit chiar în Chișinău, iar costurile pentru acesta au fost suportate de Silvia Radu. Coniferul a fost împodobit duminică și inaugurat în această seară.

web_promo_vorbeste_editie_0412_astazi-_00100_00_54_18still001_35742300

„În sfârșit avem brad! Și e cel mai frumos, pentru că este al nostru. Să lăsăm în urmă problemele de zi de zi și să pătrundem magia sărbătorilor de iarnă”, a spus de pe scenă primarul general interimar Silvia Radu. Edilul le-a urat oamenilor să intre în sărbători cu inima împăcată și cu pace în suflet.