Campania „Facem curat lună” lansată de către primăria municipiului Chișinău a continuat astăzi în capitală. Mai multe gherete din sectorul Râșcani au fost evacuate, iar spațiul adiacent a fost salubrizat. Lucrările s-au desfășurat sub monitorizarea pretorului sectorului Râșcani, Nicolae Balaur.

Tot astăzi au fost operate lucrări de reparație a drumurilor de la Râșcani, o atenție sporită fiind acordată gropilor formate după topirea zăpezilor.

Primarul interimar Silvia Radu a fost și ea în teren. Ea a monitorizat lucrările de salubrizarea a curților blocului din sectorul Ciocana.

„Ieri, aici, în perimetrul străzilor Igor Vieru și Ion Dumeniuc, era o gunoiște foarte mare. Chiar între blocurile în care trăiesc chișinăuienii. Am ajuns în zonă după ce o doamnă m-a întâlnit în timp ce eram în control să văd cum decurge campania ”Facem curat lună!”.

Azi am trimis echipa de curățenie să elimine gunoiștea. În mod normal, pretorul de sector nu trebuia să lase să se ajungă la această situație”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de facebook.

Amintim că primăria a lansat recent campania „Facem curat lună” care presupune o mobilizare fără precedent a serviciilor publice pentru curățarea și asigurarea aspectului vizual plăcut în capitală
VIDEO. Gherete evacuate.

 

 

Sursa:  Politics.MD