Candidații PDM și PSRM la funcția de președinte al Republicii Moldova, Marian Lupu și Igor Dodon, considerați și favoriții cursei prezidențiale, se vor confrunta astăzi, 26 octombrie, într-o dezbatere în formatul „unu la unu”, transmite 24h.MD.

Astfel, dezbaterea va avea loc pe „teritoriu neutru”, la Casa Sărbătorii (str. Ghioceilor, 1), cu începere de la ora 15:00, fiind organizată de Agenția de Presă „Infotag”.

Mai mult decât atât, dezbaterea electorală va fi transmisă LIVE  pe următoarele canale de youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=xDvIqjfOF9Q

https://www.youtube.com/watch?v=pJmHeVLUP6U

Totodată, dezbaterea electorală va putea fi vizionată live și pe www.24h.md

Reamintim că anterior, canidatul PDM, Marian Lupu, a emis o declarație în care spune că principalul său oponent politic și dușman este Igor Dodon. Acesta a mai adăugat că se va confrunta doar cu candidatul socialiștilor și are drept scop contracararea planului extern de schimbare a cursului european al Moldovei.

„Eu am arătat clar că am scopul să contracarez planul extern de schimbare a cursului european al Moldovei și proiectul subversiv de federalizare a țării. De aceea, adversarul viitorului european al țării și al statului unitar moldovenesc este și adversarul meu. Exponentul planului antieuropean și al proiectului de federalizare este, în mod evident, candidatul Partidului Socialiștilor”, a declarat Marian Lupu.