Moldcell va avea alți proprietari, însă va continua să presteze servicii de înaltă calitate, astfel a comentat reprezentantul companiei, Gheorghe Hîncu, declarațiile directorului general al companiei Turkcell despre faptul că compania Moldcell va fi vândută în 2018.

Un comunicat al companiei mai precizează că Moldcell „va continua să investească în extinderea continuă a rețelei și cele mai noi tehnologii, precum și să pună la dispoziția clienților săi cele mai atractive și avantajoase oferte”, scrie Moldpres.

Cel mai important operator turc de telefonie mobilă Turkcell a anunțat că va vinde unitățile sale în Kazahstan și Republica Moldova în acest an. În cadrul unei conferințe la Istanbul, directorul executiv al companiei, Kaan Terzioglu, a declarat că firma va analiza opțiunile strategice pentru unele unități care nu sunt evaluate corect. Operatorul de telefonie mobilă Kcell din Kazahstan, precum și omologul său Moldcell care operează în Moldova aparțin operatorului de telecomunicații nordice Telia Company și societății mixte Fintur, Telia cu Turkcell.