Pe ultima sută de metri a campaniei electorale ar putea apărea un scandal de proporții. Chiar dacă public Năstase își exprimă susținerea pentru Maia Sandu, pe de altă parte acesta o critică dur.

În acest sens, o interceptare audio în care Năstase o critică dur pe Maia Sandu și pe americani a fost expediată pe adresa redacției „Moldova 24”.

Sursa a consultat un specialist din cadrul Ministerului de Interne care a declarat sub protecția anonimatului că, cel mai probabil, vocea a fost înregistrată de unul dintre interlocutori direct în telefonul său mobil, or despre asta, spune specialistul, vorbesc mai multe detalii tehnice.

Potrivit aceleiași surse, discuția a fost înregistrată recent, cu o zi sau două în urmă.

Vedeți mai jos descifrarea audio:

Năstase: Dar cel mai urât e știi ce, Sașa, marea problemă ? Că decizia e luată între bandiți. Bandiții de pe loc și bandiții … (nedeslușibil) 
Slusari: Și noi pentru ce trebuie să participăm în jocul ăsta atunci? Hai să spunem lucrurilor pe nume și… ieșim cu capul sus din chestia asta. 
Năstase: Vom spune lucrurilor pe nume și vom spune că noi ne pregătim pentru parlamentare. Iar la parlamentare noi vom merge în mod separat. 
Slusari: Exact!
Năstase: Noi vom merge… Noi nu putem face parteneriate care nu se respectă. Și eu o să spun o dată lui Maia, da deamu public am să spun: „Maia, da tu nu-ți pare că  lucrezi mână-n mână cu Plahotniuc?” 
Slusari: Hai vorbi pe viu chestia asta.. Eu-s de acord cu tine…
Năstase: Vorbim pe viu, dar nu, nici așa… 
Slusari: Nu, asta nu merge! Eu în jocurile astea geopolitice, cu Victoria Nuland, cu toate astea.. eu nu mă joc. Dacă americanii vor să aibă aicea, iată eu deschis deschis pentru Plahotniuc spun. Dacă vor să aibă aici antiamericanisul, ei vor primi antiamericanismul aici. 
Năstase: Dap cum, ei o să-l primească pe Bin Laden aici. Ei o să-l aibă pe Bin Laden aici. 
Slusari: Eu nu sunt gata, sunt de acord ca poporul meu să fie zdohnit aici de dragul unor idei năstrușnice în cabinetele care sunt de la realitatea care este la noi în țară. Trebuie de spus toate lucrurilor pe nume și cu capul sus mergem mai departe!