Polițiștii de frontieră au depistat o minoră în apropierea nemijlocită de frontieră, care nu-și putea justifica prezența în zonă, dar și prezenta un comportament ciudat.

Ieri, în jurul orei 12.00, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră ”Stoianovca” a parvenit o informație din partea populației locale, precum că o persoană necunoscută se deplasa pe linia de cale ferată, în direcția Cantemir-Fălciu, spre podul feroviar. Urmare a acțiunilor de monitorizare a graniței, cu ajutorul sistemului fix de supraveghere, polițiștii de frontieră au observat persoana în cauză. La locul unde a fost depistată, grupa operativă de intervenție a identificat o minoră cu semne vădite de stres emoțional.

Minora de 16 ani este cetățeancă a R. Moldova, domiciliată în Cantemir. Din spusele acesteia s-a aflat că în urma unei certuri cu rudele hotărâse să-și pună capăt zilelor. Ea fost însoțită de către angajații Poliției de Frontieră până la Inspectoratul de Poliție Cantermir, unde a fost deferită și acordată asistența psihologică necesară