Cine va cheltui ineficient fondurile, în cel mai bun caz, se va alege cu demisie. Anunțul a fost făcut de premierul Pavel Filip, în debutul ședinței de ieri a Guvernului Republicii Moldova, transmite 24h.MD.

„Vom debloca fondurile cu majoritate partenerilor de dezvoltare. Vom relua finanţările, trebuie să fim atenţi cum cheltuim banii publici, să fie cheltuiţi la timp şi corect. Cine va cheltui ineficient fondurile în cel mai bun caz se va alege cu demisie. Și asta e o promisiune a mea pe cuvânt de onoare, voi fi foarte exigent cu aceste condiții. Nu vreau să vă sperii, dar avem o misiune chiar mai grea decât a fost în primele șase luni de repunere a ţării pe drumul cel bun și corect, pe drumul european”, a menţionat Pavel Filip.

Totodată, prim-ministrul a declarat că în această perioadă s-a muncit, s-au înregistrat succese modeste, dar totul se face pentru ca lucrurile în ţară să meargă pe drumul cel drept.

Amintim că ieri s-a împlinit exact jumătate de an de când Guvernul condus de el şi-a asumat responsabilitatea de guvernare în Moldova.