Partidul Democrat din Moldova a depus astăzi o nouă sesizare la CEC împotriva Partidului Nostru și a candidatului său în alegerile pentru funcția de președinte al Republicii Moldova, Dmitri Ciubașenco. În sesizare democrații cer să aplice legea și să ‎nu permită ca alegerile să fie perturbate de acțiuni ilegale sau huliganice. Despre aceasta a scrie pe Facebook vicepreședintele PDM, Sergiu Sârbu, care a publicat și fotografie cu sesizarea depusă la CEC.

“Reprezentanții acestui partid au perturbat cu bună știință și premeditat o întâlnire electorală a candidatului Marian Lupu‎, lucru pe care îl probăm prin mărturii și imagini video, unde se vede clar că cei care comit aceste acte de huliganism politic sunt reprezentanții Partidului Nostru”,  menționează Sârbu.

PDM dezaprobă și condamnă vehement campania murdară pe care o desfașoară Renato Usatîi, împreună cu partidul său, se arată în mesajul democratului. “Astfel de practici au fost utlizate la câteva întalniri electorale ale candidatului nostru și de către reprezentanții Platformei DA, care înțeleg să-și promoveze mesajul electoral al candidatului Andrei Nastase prin astfel de manifestări ilegale”, a sublinita Sergiu Sârbu.