Zinaida Greceanîi a avut, astăzi, o întrevedere cu Excelența Sa Oleg Vasnețov, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în țara noastră.

Oficialii au făcut o trecere în revistă a colaborării moldo-ruse în diferite domenii, în special la nivel parlamentar. Greceanîi a exprimat interesul reciproc pentru aprofundarea continuă și dinamizarea raporturilor de cooperare dintre țările noastre.

Totodată, oficialii au făcut un schimb de informații privind eforturile autorităților din Moldova și din Rusia în combaterea crizei pandemice, inclusiv măsurile care se întreprind pentru organizarea și desfășurarea vaccinării în masă a populației.

“Am exprimat recunoștința pentru suportul consistent oferit de Federația Rusă țării noastre în diferite domenii, inclusiv în contextul combaterii COVID-19, fapt care este înalt apreciat de autorități și de cetățeni.

Am fost onorată de felicitările adresate de Excelența Sa, prilejuite de Maslenița – sărbătoare care marchează venirea primăverii, precum și de urările de multă sănătate și prosperitate pentru toți cetățenii Republicii Moldova”, a declarat Greceanîi, președintele Parlamentului de la Chișinău.