Noi măsuri de sporire a transparenței activității Primăriei au fost întreprinse astăzi la ședința instituției. Primarul interimar Silvia Radu a prezentat șefilor de direcții un nou formular pentru completarea cu datele ce țin de bugetul fiecărei subdiviziuni. Aceasta le-a dat termen angajaților primăriei ca bugetele să fie publicate nu mai târziu decât joi, orele 12.

„Toți cei prezenți vă rog să atrageți atenție la aceste formulare pentru că o să trebuiască să le îndepliniți în această săptămână și până joi, la ora 12:00 să fie prezentate în secția IT, la domnul Ciolacu. Astfel încât el să încerce împreună cu departamentul de comunicare să introducă această informație pe site pentru ca ea să fie publică”, a declarat Silvia Radu în cadrul ședinței operative a serviciilor Primăriei.

Măsura se înscrie în planul de creștere a nivelului de transparență în Primărie, care a fost anunțat de Silvia Radu la scurt timp după numirea în funcția de primar interimar. Aceasta a anunțat că fiecare subdiviziune a Primăriei urmează să facă publice datele despre bugetul primit și cheltuielile făcute.