Primarul general Ion Ceban nu se lansează în politică în perioada apropiată. Despre aceasta a declarat edilul în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la TV N4.

„Oamenii m-au ales în funcție de primar. Eu sper că mă ridic la nivelul așteptărilor. Eu îndeplinesc funcția de primar, un lucru deloc ușor. Avem probleme de diferit gen – financiar, economic, politic, de comunicare. Concentrația mea de bază este municipiul Chișinău, probleme capitalei și ale municipiului și aici este tot efortul concentrat al meu și al echipei. Vreau să mulțumesc tuturor celor din echipă, care într-adevăr fac lucruri foarte importante în condiții foarte grele.

Dacă vor apărea informații noi, voi anunța public, cum am anunțat anterior în privința altor lucruri. Eu mai am 2 ani de zile ca să finalizez foarte multe proiecte”, a declarat edilul.

Întrebat cum comentează decizia lui Igor Dodon de a pleca din funcția de deputat, Ceban afirmă că nu are nicio părerea despre acesta.

„Decizia domnului Dodon îi aparține, aceasta fost făcută publică. Este decizia care a fost luată la nivel de partid, noi nu avem decât să respectăm aceste decizii. Nu cred că eu trebuie să dau o apreciere. A fost o decizie colectivă, a fost o decizia individuală, nu cred că trebuie să comentez astfel de decizie”, a conchis Ceban.