La invitația Prim-ministrului Pavel Filip, Prințul Principatului Monaco, Albert al II-lea, va întreprinde, în perioada 4 – 5 mai 2017, o vizită oficială în Republica Moldova.

Prinţul de Monaco va avea o serie de întrevederi cu conducerea țării noastre, va vizita Universitatea de Stat din Moldova și se va întâlni cu echipa de copii a Clubului de fotbal Zimbru, potrivit agendei.

În cursul zilei de azi vor fi semnate două documente de cooperare bilaterală, urmată de conferința de presă comună a celor doi oficiali. Tot azi, Prințul Albert al II-lea de Monaco va avea o întrevedere cu Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu.

După amiază, delegația monegască va depune flori la Monumentul Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt din municipiul Chișinău.

Mâine va  avea loc Întrevederea  Prințului de Monaco cu Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Prințul Albert al II-lea va întreprinde o vizită la Universitatea de Stat din Moldova, iar mai târziu Premierul Pavel Filip și Prințul de Monaco se vor întâlni cu echipa de copii a Clubului de fotbal Zimbru.