Primarul interimar Silvia Radu vine cu o replică pentru Valeriu Munteanu care a acuzat-o de faptul că a revenit la practicile comuniste și organizeză „subotnikuri”. Radu spune că unii politicieni pot doar să comenteze pe rețele de socializare și să arunce acuzații. Aceasta i-a adus aminte lui Munteanu că munca voluntară în folosul comunității este încurajată peste tot în lume, mai ales în occident.
„Unii politicieni stau doar pe rețele sociale și mă acuză că fac subotnic. Eu spun că fac curat și încerc să adun în jurul problemelor orașului toți oamenii. Eu vreau ca orașul să fie viu și să-l iubim așa cum o merită pe deplin. Peste tot în lume voluntariatul este încurajat. Și eu am plătit taxe și impozite, ca și mulți alți cetățeni. Din păcate, de multe ori, ele au fost furate.
Mergem mai departe, curățim Chișinăul de tot ce e urât!”, a scris primarul interimar pe pagina sa de facebook.
În același timp, internauții i-au amintit lui Valeriu Munteanu că anterior și Dorin Chirtoacă a organizat curățenia generală apelând la cetățenii orașului. Aceștia au postat și o imagine a unei știri din 2012, în care Chirtoacă anunță acțiuni de salubrizare pentru sfârșitul lunii martie.