Romii vor să lucreze la zidul dintre SUA și Mexic. Autointitulatul rege internațional al romilor, Dorin Cioabă, i-a scris o scrisoare președintelui american Donald Trump, în care îl anunţă că romii vor să muncească la construirea zidului dintre SUA și Mexic.

Decizia este explică prin faptul că aceștia nu au de lucru și situația lor financiară este „foarte precară”. Dorin Cioabă îi mai spune președintelui Trump că romii, care sunt buni meșteșugari în prelucrarea fierului, se oferă să lucreze la un preț scăzut.

„Cu ocazia învestirii dumneavoastră în funcția de Președinte al Statelor Unite ale Americii, națiunea romilor pe care o reprezint vă transmite să aveți putere în munca ce o veți depune, iar Dumnezeu să vă Binecuvânteze deciziile pe care le veți lua cu privire la pace și prosperitate la nivel internațional. Totodată doresc să vă asigurăm că națiunea pe care o reprezint vă poate sprijini în proiectele dumneavoastră, prima ofertă de colaborare pe care o lansăm este aceea de a executa, împreună cu membrii etniei, zidul dintre America și Mexic.

Oferta de execuție este la un preț scăzut datorită faptului că națiunea romă nu are de lucru iar situația financiară a romilor este foarte precară. Nu în utimul rând vă aducem la cunoștință că romii sunt buni meșteșugari în prelucrarea fierului, putând astfel executa și proiecta lucrarea pe care doriți să o realizați”, se arată în scrisoarea transmisă de Cioabă, scrie Agerpres.