Neînțelegeri la Consiliul Municipal Chișinău! Șeful Direcției transport, Igor Gamrețchi, l-a învinuit pe Dorin Chirtoacă că, timp de nouă ani, nu a fost amenajată nicio pistă pentru bicicliști, comunică 24h.MD.

„În perioada 2007-2016, Direcția nu a proiectat și construit piste pentru bicicliști. Totodată, vă informăm că delimitarea traseelor destinate circulației cicliștilor pe străzile municipiului prin aplicarea marcajului de culoare galbenă este un proiect experimental”, se specifică în documentul oferit de Direcția transport, la solicitarea consilierului municipal Ilian Cașu.

„Unde și dacă vom avea mult doritele piste pentru bicicliști, stimați chișinăuieni, rămîne secretul cercului de încredere al lui Chirtoacă. Însă ele, cu certitudine, nu vor fi în Chișinău în următorii trei ani de mandat, dacă Chirtoacă reușește să rămână la putere în oraș”, a comentat consilierul „Partidul Nostru”, pe pagina sa oficială de Facebook.

La rândul lor, și internauții au comentat acest caz: „Interesant, care au fost cheltuielile pentru proiectul oferit gratis Chișinăului de Exdrupo, care a rezultat în desenarea aiurea a liniei galbene ca pentru proști? Cine a autorizat aceste experimente idioate și de ce bugetul trebuie sa suporte toate ciudățeniile acestor neisprăviți?”.