Deputatul democrat vine cu o replică adresată Maiei Sandu, care organizat astăzi o conferință de presă în care a cerut ca pentru asigurarea unor alegeri transparent să fie instalate camere în fiecare secție de votare. Democratul susține că partidul pe care îl reprezintă este de acord cu această soluție, însă aceasta ar trebui să fie implementată pe banii foștilor colegi de partid a lui Sandu, care s-au îmbogățit trucând licitațiile pentru achiziționarea unor asemenea camere.

„PDM nu are nimic împotrivă să fie instalate camere de luat vederi în secțiile de votare, cu cât mai multă transparență, cu atât mai bine. Însă îi propunem Maiei Sandu ca banii pentru aceste camere să-i solicite de la partidul care a format-o ca politician, PLDM , și de la reprezentanții acestui partid care sunt cercetați într-un dosar penal de notorietate legat de șpăgile pe care le-au luat și licitațiile trucate la achiziționarea altor asemnea camere de luat vederi. Toate aceste hoții s-au întâmplat în perioada în care Maia Sandu era colegă cu aceștia și promova peste tot PLDM ca fiind singurul partid cinstit de pe scena politică”, a scris Sîrbu pe pagina sa de facebook.

Acesta a îndemnat-o pe lidera PAS să facă transparență, aducând banii de la hoții cu care Maia Sandu a fost colegă de partid, în caz contrar această propunere ar putea fi calificată drept un show electoral.