Circulația rutieră pe strada 31 August 1989, în perimetrul str. Mit. G. Bănulescu-Bodoni – str. Alexandr Pușkin va fi sistrată pe parcursul următoarelor trei săptămâni, în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului, în cadrul Pachetului II, (BERD, BEI) (str. 31 August 1989, str. Tighina și str. Alexandru cel Bun). În legătură cu aceasta, zece rute de troleibuz, autobuz și microbuz circulă pe un traseu modificat, transmite 24h.md.

Primăria municipiului Chişinău informează că în această perioadă circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

itinerarele rutelor de troleibuz nr. 7, 11, 25 și 32 de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni se prelungește până la str. Alexe Mateevici;

itinerarele rutelor de troleibuz nr. 30 și nr. 31 se modifică după cum urmează: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare conform traseelor stabilite;

traseul rutei de autobuz nr. 26 se modifică după cum urmează: în direcția sectorului Râșcani – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit;

itinerarele rutelor de microbuz nr. 101, 103 și 188 se modifică după cum urmează: de pe str. 31 August 1989 pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, str. București și în continuare conform traseelor stabilite.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează zona unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință, sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Amintim că week-end-ul trecut a fost sistată circulația rutieră la intersecția străzilor G. Bănulescu-Bodoni cu 31 August 1989.