O femeie şi cei trei copii ai săi au murit spulberaţi de un tren care circula de pe ruta Bucureşti-Constanţa, care poate atinge până la 160km/h pe anumite tronsoane de drum. Potrivit primelor informaţii ar fi vorba de un act suicidal, anchetatorii găsind un bilet de adio, scrie Mediafax.ro.

„Îmi pare rău, nu mai suportam”, sunt cuvintele scrise, cel mai probabil de mama în vârstă de 30 de ani. Chiar dacă fratele femeii, ajuns la locul tragediei, a susţinut că sora sa nu avea probleme în căsnicie, aceasta ar fi vrut să divorţeze în 2008 de sotul său, însă şi-a retras acţiunea anul următor.

În haina femeii care a murit, joi, călcată de tren, poliţiştii au găsit o scrisoare de adio, fapt ce îi face pe anchetatori să ia în calcul varianta unei sinucideri. Cele trei fetițe şi mama lor au murit, joi, după ce au fost lovite de tren, pe magistrala 800 Bucureşti-Constanşa, în halta Brăneşti. Fetele aveau vârste de 10, opt şi trei ani, iar mama lor avea aproximativ 30 de ani.

Femeia şi copiii locuiau în localitatea ilfoveană Brăneşti. Potrivit unor surse, femeia ar fi fost gravidă, însă această informaţie va fi verificată de Institutul de Medicină Legală. Anchetatorii susțin că femeia era depresivă și că a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Obreja de două ori. Mai mult, ea nu ar fi dorit cel de-al patrulea copil, cu care era însărcinată.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că, în haina femeii a fost găsit un bilet de adio, cel mai probabil fiind vorba despre scrisoarea femeii. Incidentul feroviar s-a produs, joi, între staţiile Pasărea şi Brăneşti, la ora 9.30. Trenul circula cu 160 de kilometri pe oră şi, potrivit declaraţiilor mecanicului, ar fi vorba de un act suicidal. Mecanicul primește consiliere psihologică.