Legendara trupă moldovenească s-a reunit după 12 ani la Chișinău. Aceasta a evoluat în Piața Marii Adunări Naționale în cadrul unui concert organizat de Partidul Democrat, cu ocazia Zilei Victoriei și Zilei Europei. Potrivit datelor poliției, la concert au venit peste 50 mii de oameni.

Pro TV scrie că odată ce a răsunat celebra melodie “Dragostea din tei“, publicul a explodat. Deși în fața scenei nu aveai unde să arunci un ac, oamenii s-au îmbulzit ca să-și facă loc și au dansat cum au putut.

“Reunirea celor de la O-Zone a fost așteptată de multă lume. Așa că, melodiile care le-au adus faima în lume au trezit un val de emoții. Oamenii au cântat împreună cu artiștii. Au venit la concert doar ca să-i vadă pe cei de la O-Zone, le pare rău însă că trupa se reunește doar pentru o singură zi”, mai scrie Pro TV.

Pe lângă O-Zone, în scenă au evoluat mai mulți intepreți și trupe de renume din țară și din străinătate. Printre aceștia se numără Dima Bilan, Aleksandr Serov, Veacelsav Dobrînin, Anna Lesko, Zdob și Zdub, Akkord și alții.

Reamintim că tot astăzi PDM a organizat și un marș de la complexul „Eternitate” pnă în PMAN, la care s-au alăturat peste 25 de mii de oameni.

screeshotpozafoto