Un incident armat s-a produs joi dimineață într-un liceu din Grasse, în Alpii Maritimi, informează AFP, BFMTV și DPA,  scrie Agerpres.

Un bărbat aflat în posesia mai multor arme a deschis focul, vizându-l îndeosebi pe directorul liceului Tocqueville. Există temeri că mai multe persoane au fost rănite, transmite BFMTV, care adaugă că o persoană a fost reținută.

Potrivit unor surse polițienești, citate de Reuters, persoana reținută este un elev de 17 ani. Acesta avea asupra sa o pușcă, două pistoale și două grenade. ‘Individul nu pare să se afle în evidențele poliției’, a declarat o sursă din poliție, citată de Reuters. O a doua sursă a afirmat că doi studenți au deschis focul înspre directorul liceului, care a fost rănit. Cei doi nu par a fi militanți, potrivit acestei surse.

‘Unul dintre cei doi a fost arestat, iar celălalt a fugit. S-a creat panică printre elevi care s-au refugiat într-un supermarket din apropiere’, a mai declarat cea de-a doua sursă. Și AFP a relatat că o a doua persoană a fugit de la locul acestui incident armat produs la miezul zilei.