Un pasager aflat la bordul unui avion al companiei Hawaiian Airlines a cauzat modificarea rutei aeronavei, după o dispută aprinsă cu personajul însoţitor, care l-a taxat cu 12 dolari pentru o pătură, scrie News.ro care citează CNN.

„Cine nu s-a plâns vreodată în legătură cu taxele impuse de companiile aeriene? Ei bine, se pare că există anumite limite de suportabilitate pentru orice pasager – în special atunci când totul se întâmplă la jumătatea unei curse aeriene”, spun jurnaliştii CNN.

Miercuri, între un pasager şi angajaţii companiei Hawaiian Airlines, a izbucnit un conflict. Un bărbat în vârstă de 66 de ani a ameninţat un însoţitor de bord, după ce acesta l-a taxat cu 12 dolari pentru o pătură, a dezvăluit ofiţerul Rob Pedregon, purtător de cuvânt al Departamentului de Poliţie de pe Aeroportul Internaţional din Los Angeles.

Pasagerul în cauză a spus că nu ar fi trebuit să plătească acea sumă, deoarece la bordul aeronavei era prea frig. Apoi, în timpul unei conversaţii telefonice cu un reprezentant al companiei aeriene, bărbatul a spus că „i-ar plăcea să ducă pe cineva în magazia cu lemne din cauza acelui tarif”, a relatat Rob Pedregon.

Poliţia aeroportuară a ajuns la concluzia că acel bărbat era „un pasager recalcitrant”, iar pilotul a modificat ruta aeronavei, care, în loc să se îndrepte spre Honolulu, a aterizat în cele din urmă la Los Angeles. După aterizare, ofiţerii de Poliţie şi agenţii FBI au discutat cu pasagerul şi membrii echipajului şi au ajuns la concluzia că bărbatul nu reprezenta o ameninţare reală.