Directorul AGEPI Octavian Apostol, fiul deputatului liberal Ion Apostol, unul din apropiații liderului PL Mihai Ghimpu, a atacat Centrul Național Anticorupție după ce în ultimele zile mai multe descinderi au vizat mai mulți funcționari suspectați de acte de corupție, majoritatea fiind reprezentanți ai PL. El a considerat corect să atace pe aceeași linie și DNA-ul din România.

Potrivit lui Apostol, descinderile din ultimele zile nu ar fi doar coincidențe. Acesta a făcut o comparație între acțiunile CNA și cele ale DNA din România, criticând activitatea instituției de peste Prut. De menționat că până recent liberalii erau printre primii care cereau ”DNA treceți Prutul”.

”Răzbunare publică, o defăimare în presă a avut loc și în alte țări. DNA din România a vrut să facă mișto de funcționarii publici cu dosare pe care i-a invitat la aceeași oră să facă o coadă în fața DNA. Nu asta este menirea unei asemenea instituții să defăimeze și să elimine principiul prezumției nevinovăției. Trebuie să vedem dacă există probe și apoi să distrugem viața omului, familia”, a declarat directorul AGEPI într-o emisiune la Unimedia.